Om GNB:

Det er den enkelte GNB-medarbejder,
der gør den store forskel

Kompetence og engagement: Når alt kommer til alt, afhænger vores succes af den enkelte GNB-medarbejders kompetencer og engagement.

GNBs medarbejdere bliver ofte fremhævet og rost, når vi spørger vores kunder. 

Den personlige rådgivning, det høje vidensniveau og viljen til at gå »den ekstra mil« er faktorer, som igen og igen bliver fremhævet af vores kunder. Vi har skyhøje ambitioner, når det handler om personlig rådgivning og servicering af vores kunder.

Denne særlige GNB-ånd kommer til udtryk i form af et konstant ønske om udvikling og innovation og et klart defineret mål om at levere branchen bedste rådgivning og support.

GNBs medarbejdere har typisk meget høj anciennitet, fordi vi sætter en ære i at fastholde og efteruddanne branchens klogeste hoveder i virksomheden. Det betyder, at alle medarbejdere har et indgående kendskab både til vores kunders udfordringer og til vores produkters styrker og kvaliteter. Det er de særlige relationer, vi har til vores kunder, som har været altafgørende for den succes, GNB har opnået, og som har gjort os til en af verdens største producenter af batterier.